Logo Humaniora Color SVG
Terug naar alle nieuwsberichten

Kriebelquiz

Datum: 16-01-2024 | 09:55

Beste (oud-)leerling 

Beste ouders

De winter laat zich volop voelen en het wordt nog vlug donker. Neem de tijd om met een tijdschrift of met de krant gezellig voor het haardvuur te kruipen, je parate kennis eens flink op te poetsen, televisie te kijken, op het internet te surfen, die encyclopedie te memoriseren en je hersenen soepel te masseren. Want binnenkort is het weer zover: de 21e Kriebelkwis!

Op vrijdag 8 maart 2024 om 19.30 uur in de eetzaal van de eerstegraadsschool,  organiseert de school, in samenwerking met het oudercomité, na 4 jaar onderbreking opnieuw deze absoluut niet te missen, hersencellen pijnigende, breinbrekende kwis. Je kunt je verwachten aan vragen uit de verschillende klassieke kwisrubrieken zoals actualiteit, sport, muziek, wetenschap en natuur, film en televisie, aardrijkskunde en toerisme, kunst en cultuur… 

De inschrijvingen staan open voor leerlingen en leerkrachten van onze school, ouders, oud-leerlingen, familie en vrienden. Elke ploeg bestaat uit 4 personen. En zoals bij de vorige edities bekampen de leerlingenploegen elkaar weer in een apart klassement. 

De samenstelling van de leerlingenploegen kan als volgt:

  • 4 leerlingen van de 1e graad worden bijgestaan door één volwassene
  • 3 leerlingen van de 2e graad vormen samen met één volwassene een volwaardig team
  • 4 leerlingen van de 3e graad moeten het stellen zonder volwassene

Alle andere samenstellingen doen niet mee met het aparte leerlingenklassement. Deelname kost 5 euro per volwassene en 2,5 euro per leerling.

Interesse? Reserveer tijdig via onderstaande link, want het aantal ploegen is beperkt. 

https://shop.stamhoofd.be/kriebelkwis-2024

Voor meer info en vragen: kriebelkwis@humaniora.broeders.be 

Tot 8 maart?

Het Kriebelkwisteam

Gelijkaardige berichten